klarax napisał(a):
I nie za "pieprzenie" a za całokształt.
Rownie dobrze mogles napisac, ze dogodziles swojej proznosci, kiedy wytknalem twoj brak reakcji na bezczelny odzew jednego z uzytkownikow; wtedy mialoby to jakis sens. A tak, tylko pieprzenie.
Musiales sobie odbic na mnie, gdyz twoje moderatorskie ego musialo sie wzbic ponad wyzyny obiektywności ku egocentryzmowi.
Jesli moj post nie zawieral niczego takiego, co moglo urazic twoje wybiórcze ego, to czemu wyskakujesz jak zomo zza bramy i banujesz mnie za "caloksztalt", bo ci akurat jakos zaden paragraf nie przyszedl do glowy. Tak sie postepowalo za komuny - daj mi czlowieka, a znajde na niego paragraf.
Rozumiem, ze jesli nazwe cie kmiotem, kmiocie, to cie nie obraze, gdyz wlasnie TY mnie tak nazwales, rowniez Dziedzic, i nic sobie z tego nie robiles. Obrazasz mnie, obraza mnie dziedzic, ale twoja wybiorczosc nie pozwala na odrobine przyzwoitosci, aby zachowac sie godnie jak przystalo na moderatora.
Chyba ze stosujesz podwojne standardy? Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie?
Jako moderator powinienes konkretnie podac powod banu, gdyz kazda proba manipulacji, cenzury, ograniczania dostepu bez podania rzeczowego powodu sprawia, ze regulamin jest g... warty, bo zawsze jakis nadęty moderator moze zgodnie z jego widzimisie i dewiza tumiwisizm banowac uzytkownika pod pretekstem "caloksztalt".